ceramicstemă naţională a Moldoveisunflowervieambasadaambasada

Centrul de Apel

Telefon de urgență pentru situații excepționale (accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepție):
0049 (0) 17645813159,
disponibil 24/7.
La acest număr NU se fac programări și NU se oferă informații consulare de ordin general.Products of Moldova Airmoldova E-services Registru bosch-stiftung Chamber

Adresa Ambasadei:

Gotlandstraße 16
10439, Berlin

Tel.: + 49 30 44 652 970
Fax: + 49 30 44 652 972

E-mail: office@botschaft-moldau.de

E-mail: konsulat@botschaft-moldau.de (Secţia consulară)

Actualitati

Ediţia a XIV-a a expoziţiei naţionale „FABRICAT ÎN MOLDOVA”

Ediţia a XIV-a a expoziţiei naţionale „FABRICAT ÎN MOLDOVA”

În perioada 28 ianuarie – 1 februarie 2014, la CEI „Moldexpo”, Chişinău, se desfăşoară ediţia a XIV-a a expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, sub egida Guvernului RM.

„Fabricat în Moldova” este unul dintre cele mai importante evenimente expoziţionale din Moldova, la care participă companii din diferite domenii de activitate şi regiuni ale ţării, specialişti din ţară şi de peste hotare, reprezentanţi ai autorităţilor publice, precum şi delegaţii ale oamenilor de afaceri din diverse ţări.

Programul expoziţiei include participarea agenţilor economici din industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria uşoară, utilaje, tehnică şi aparataje, instituţii de cercetări ştiinţifice şi de învăţământ superior, instituţii financiare, meşteri populari.

La eveniment vor fi organizate conferinţe, seminare, mese rotunde la teme actuale ce ţin de integrarea europeană a Republicii Moldova, promovare a mărfurilor şi serviciilor autohtone, precum şi prezentări de întreprinderi, degustări de produse vinicole şi alimentare. În cadrul expoziţiei, pe 30 ianuarie 2015, vor fi prezentate rezultatele concursului "Marca comercială a anului".

La ediţia de anul 2014 au participat circa 300 de întreprinderi din toate ramurile economiei naţionale, cu vizitatori din România, Federaţia Rusă, Ucraina, Belarus, Polonia, Bulgaria, Turcia şi alte ţări.

Detalii suplimentare la:
http://www.chamber.md/ro/activitatea-expoziţională/1332-ediţia-a-xiv-a-a-expoziţiei-naţionale-„fabricat-în-moldova