ceramicstemă naţională a Moldoveisunflowervieambasadaambasada
Privatization

Centrul de Apel

Telefon de urgență pentru situații excepționale (accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepție):
0049 (0) 17645813159,
disponibil 24/7.
La acest număr NU se fac programări și NU se oferă informații consulare de ordin general.Products of Moldova Airmoldova E-services Registru bosch-stiftung Chamber

Adresa Ambasadei:

Gotlandstraße 16
10439, Berlin

Tel.: + 49 30 44 652 970
Fax: + 49 30 44 652 972

E-mail: office@botschaft-moldau.de

E-mail: konsulat@botschaft-moldau.de (Secţia consulară)

Dragi vizitatori,

 

Bine aţi venit pe site-ul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Federală Germania.

Aici veţi găsi informaţii utile despre Republica Moldova, despre relaţiile moldo-germane, precum şi despre activităţile şi structura Ambasadei. De asemenea, veţi găsi informaţii despre serviciile consulare prestate de Ambasadă. Oamenilor de afaceri le recomandăm să navigheze pe domeniul „Mediul de afaceri în Germania”, care conţine o informaţie corespunzătoare privind situaţia economică şi mediul de afaceri din Germania.

Sper ca site-ul nostru să vă ofere o imagine detaliată despre diversitatea legăturilor care există între Republica Moldova şi Germania, atât în plan politic şi economic, cât şi cultural şi ştiinţific, care se caracterizează printr-o intensificare continuă a contactelor şi prin relaţii foarte bune de parteneriat.

Pentru a putea beneficia de mai multe informaţii, vă invităm să accesaţi şi link-urile care duc la paginile Preşedinţiei, Parlamentului şi Guvernului de la Chişinău.

Vă mulţumim pentru accesarea site-ului Ambasadei, iar sugestiile şi propunerile Dumneavoastră sunt oricând binevenite.

Dr. Oleg SEREBRIAN

AMBASADOR