ceramicstemă naţională a MoldoveisunflowervieambasadaambasadaCentrul de Apel

Telefon de urgență pentru situații excepționale (accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepție):
0049 (0) 17645813159,
disponibil 24/7.
La acest număr NU se fac programări și NU se oferă informații consulare de ordin general.Products of Moldova Airmoldova E-services Registru bosch-stiftung Chamber

Adresa Ambasadei:

Gotlandstraße 16
10439, Berlin

Tel.: + 49 30 44 652 970
Fax: + 49 30 44 652 972

E-mail: office@botschaft-moldau.de

E-mail: konsulat@botschaft-moldau.de (Secţia consulară)

Ştiri din Moldova

Întrevederea Ministrului Tudor Ulianovschi cu Ursula Mannle, Preşedintele Fundaţiei Hanns Seidel

Întrevederea Ministrului Tudor Ulianovschi cu Ursula Mannle, Preşedintele Fundaţiei Hanns Seidel
La 19 februarie 2018, în cadrul vizitei sale de lucru în Statul Liber Bavaria, Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut o întrevedere cu Ursula Mannle, Preşedintele Fundaţiei Hanns Seidel, afiliată Uniunii Creştin-Sociale.

În cadrul discuţiei, au fost abordate subiecte legate de actualitatea politică din RFG și Republica Moldova și activitatea Fundației Hanns Seidel în țara noastră. Ministrul moldovean de externe a apreciat suportul acordat de Fundaţia Creştin Socială germană societății civile din Republica Moldova, promovării ideii europene în societatea noastră şi aprofundării proceselor democratice.

Interlocutoarea germană a apreciat efortul depus de Guvernul de la Chişinău în vederea apropierii ţării noastre de Uniunea Europeană.

De asemenea, Ursula Mannle şi-a exprimat interesul de a vizita Republica Moldova în viitorul apropiat.